Bouwbeveiliging

Hang - & Sluitwerk

Het hang- en sluitwerk van uw woning zorgt er voor dat uw ramen en deuren soepel draaien en goed afsluitbaar zijn. Tevens heeft degelijk hang - en sluitwerk een sterk inbraakvertragende werking.

Het aanbod van producten binnen het hang- en sluitwerk is bijzonder groot te noemen. Er is kennis van zaken nodig om de juiste producten te kiezen voor uw woning of bedrijfspand. Wij kunnen u, afhankelijk van uw wensen, een pasklare oplossing  bieden op het gebied van hang- en sluitwerk.  Hierbij wordt ook rekening gehouden met de montage- mogelijkheden. U komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan als het geadviseerde niet gemonteerd kan worden.

SKG-normering

Hang- en sluitwerk dat bewezen heeft daadwerkelijk inbraakwerend te zijn kan door SKG gecertificeerd worden en mag c.q moet dan onuitwisbaar voorzien worden van het bekende SKG-huisje met de sterren.

Uitgangspunt aangaande inbraakwerendheid is dat voor de inbreker bereikbare ramen en deuren gedurende ten minste 3 minuten tegen een poging tot inbraak bestand dienen te zijn. 3 minuten lijkt niet veel, maar is het wel. Het betekent namelijk 3 minuten ter zake kundig, doelgericht en heel erg hard werken. In de praktijk betekent dit dat de gelegenheidsinbreker niet binnen komt.

Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Het Politie Keurmerk Veilig Wonen is er  niet alleen voor  goedgekeurd hang- en sluitwerk. Het Keurmerk vereist ook organisatorische, sociale en administratieve  maatregelen. Ook aan verlichting en zicht en maatregelen voor meer brandveiligheid worden eisen gesteld. Als u aan alle voorwaarden voor het Politie Keurmerk voldoet ontvangt u het certificaat Veilige Woning. Met dit certificaat ontvangt u van veel verzekeringsmaatschappijen korting op uw inboedelverzekeringspremie.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen

2003 Oerbekke.nl

..